Reiki/TRH™-behandelingen

Bij een reiki/TRH ™ -behandeling wordt er o.a. gewerkt met universele levensenergie. Die energie stroomt door ons allemaal. Je kunt die energie ook doorgeven aan anderen om ze te helen en/of inzichten in hun problemen te geven. De mens is niet gemaakt om ongelukkig te zijn en met pijn te leven. Reiki/TRH ™ zorgt er daarom ook voor dat er teruggaan kan worden naar de natuurlijke pijnloze en zorgeloze staat (indien mogelijk). Bij een behandeling vindt er altijd heling plaats. Soms is de pijn direct weg en soms krijgt men opeens het inzicht waarom die kwaal er is. Reiki/TRH ™ zorgt voor heling op drie niveaus: fysiek, emotioneel en spiritueel.

Ik werk als volgt. Elke cliënt krijgt een intake-gesprek waarbij ik de klachten e.d. noteer. Na de intake gaat de cliënt op de behandeltafel liggen en dek ik diegene toe met zachte warme dekentjes. Dan begint de behandeling: ik laat mijn handen gewoon leiden naar plaatsen waar extra energie nodig is. Meestal is dat het hele lichaam. Is er energie nodig op een intieme plaats, dan zal ik mijn hand er een paar centimeter boven houden. Als de behandeling klaar is, strijk ik licht over de armen om de cliënt wakker te maken. De cliënt krijgt een glaasje water of een kruiden thee, zodat diegene kan bijkomen van de behandeling. We praten dan ook wat na.

Reikitafel van Marilly met een matrasdikte van 10 cm

Ik maak gebruik van de reikitafels van Marilly. Dit zijn de beste tafels die er zijn omdat ze een matras van dik schuimrubber hebben, zodat je erg comfortabel ligt.

Ik beloof geen heling ook ben ik niet diegene die zorgt dat er heling plaatsvindt. Het is de cliënt zelf. Ik ben maar een doorgeefkanaal van de reiki-energie.

Kosten zijn op dana-basis, dat wil zeggen een gift uit het hart.