Orakels

Op deze pagina kun je orakels raadplegen en inzichtkaartjes trekken. In de geschiedenis zijn er diverse, zeer bekende orakels geweest, zoals het Orakel van Delphi. Klik op de achterkant van een kaartje om een willekeurig kaartje te trekken. Formuleer voor jezelf eerst een duidelijke vraag waar je antwoord op wil en klik dan pas op het kaartje. Doordat toeval niet bestaat, trek je altijd de juiste kaart. Heb je geen vraag, dan trek je automatisch een dagkaart, een kaart die voor jou op dit moment van toepassing is.

Veel plezier.

De hartliefde van de engelen van Atlantis kun je ervaren door je te verbinden met de bijzondere afbeeldingen op deze kaarten. De engelen – waaronder aartsengel Rafaël, Jofiël en Metatron – zullen je de kracht geven om je leven grondig te transformeren. Ze dringen door alle gedachten en gevoelens heen waar ons leven uit bestaat, om uit te komen bij de goedheid diep vanbinnen.

De kaarten resoneren met je rechterhersenhelft. Dit betekent dat de hartsymbolen je hartcentrum openen en je een zeldzame supercoherentie geven. Klik op de kaart om een kaart te trekken.

Deze boeddhistische wijsheden kun je gebruiken voor inspiratie en/of om op te mediteren. Er zitten 55 verschillende citaten van boeddhistische “grootheden” in verwerkt. Veel inspiratie toegewenst en veel plezier!

Klik op de kaart om een kaart te trekken.